Contactgegevens

Stichting Ontmoet Elkaar – De Eethut
Wijkcentrum De Sprong
Pr. Beatrixdreef 6
2033 TX Haarlem
Telefoon: 06-47291674

Bel

De Eethut

Mensen die eerst elke maandag bij wijkcentrum De Sprong in Haarlem-Oost konden eten en elkaar ontmoeten, kunnen nu gebruik maken van de maaltijden-bezorgservice De Eethut. De Eethut zet zich met zeven andere vrijwilligers dagelijks in om 45 gezonde maaltijden per dag te koken en te bezorgen voor slechts €2,50.

Maaltijden
In de vorm van een weekmenu kunnen bestellingen worden doorgegeven. Om de twee weken komt er een flyer uit die via e-mail, Whats-app en Facebook wordt verspreid. De mensen die willen bestellen geven aan om welke dagen en om hoeveel maaltijden het gaat.

Bezorging
De Eethut bezorgt op dit moment in Haarlem Oost, Haarlem Noord en Bloemendaal. Iedereen die van de Eethut gebruik wil maken, kan zich opgeven bij Peggy Meulman via telefoonnummer: 06-47291674.

Laatste berichten

De Eethut en Foodie Bag slaan handen ineen

HAARLEM - Vanaf begin januari slaan het Haarlemse Foodie Bag en De Eethut de handen ineen. Samen gaan ze op een duurzame en goedkopere manier maaltijden bezorgen bij Haarlemmers en regiogenoten die het hard nodig hebben. Door: Wendy de Liefde - RODI MEDIA Duurzaam en...